Då var man hemma igen känns faktiskt riktigt skönt även fast det är svinkallt här, saknar ju värmen, poolerna, stranden, shoppingen och att inte behöva bädda sängen såklart men, men...

Har ju faktiskt varit hemma i ca 1 vecka redan kom hem i söndags klockan 8 på morgonen så den dagen blev mest en slappdag eftersom att vi åkte buss, flyg & bil hela natten. Jag har inte bloggat för det blev rätt mycket med skolan, jobba ikapp lite osv så kände mig lite stressad. Har gått och blivit sjuk också gick hem från skolan igår eftersom att jag hade sjukt ont i halsen och knappt kunde prata och var illamående så var hemma idag men är just nu bara förkyld & frusen.

Jag hade det iaf super, super, super, super bra i Turkiet och kommer berätta mera och lägga upp bilder på söndag (om jag kommer ihåg det)

displaypictureCAELF1